«Ξηλώνονται»! Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε ακριβοπληρωμένους της ομάδας

«Ξηλώνονται»! Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε ακριβοπληρωμένους της ομάδας

Πράξη τα όσα είχε προαναγγήλει περί προστίμου κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν να πληρώσουν από 40.000 ευρώ έκαστος για τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε μιλήσει για πρόστιμο 400.000 ευρώ συνολικά και για τα δύο παιχνίδια και όπως αναφέρει η «Sportday», ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε πράξεις.

Έτσι, δέκα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα δώσουν από 40.000 ευρώ ο καθένας, καθώς η διοίκηση είναι γνωστό πως έχει αρκετά παράπονα από αυτούς, λόγω των κάκιστων εμφανίσεών τους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE