Ποινή φυλάκισης σε οπαδό – Πατέρας δύο παιδιών

Ποινή φυλάκισης σε οπαδό – Πατέρας δύο παιδιών

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε 55χρονος που έριξε καρέκλα στο Μακάρειο Στάδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη (‘Φιλελεύθερος’), ο κατηγορούμενος είναι οπαδός της Νέας Σαλαμίνας, και είχε εντοπιστεί να ρίχνει πλαστικά καθίσματα που έσπαζαν κι άλλοι φίλαθλοι της ομάδας του, στον αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE