ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόλαβαν πριν πάρει διαστάσεις την φωτιά στην Αγία Άννα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόλαβαν πριν πάρει διαστάσεις την φωτιά στην Αγία Άννα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ενημερώνει ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην περιοχή  Αχνάρκα, κοντά στην κοινότητα  Αγίας Άννας Λάρνακας, έχει τεθεί υπό έλεγχο στις 14:50.


Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, κάηκε έκταση 3 εκταρίων καλυμμένα με σπαρτά και άγρια  βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της  ασχολήθηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών  με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες.  

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.