ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόλαβαν πριν πάρει διαστάσεις την φωτιά στην Αγία Άννα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόλαβαν πριν πάρει διαστάσεις την φωτιά στην Αγία Άννα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ενημερώνει ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην περιοχή  Αχνάρκα, κοντά στην κοινότητα  Αγίας Άννας Λάρνακας, έχει τεθεί υπό έλεγχο στις 14:50.


Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, κάηκε έκταση 3 εκταρίων καλυμμένα με σπαρτά και άγρια  βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της  ασχολήθηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών  με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες.  

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE