Συνεχίζει την οικονομική βοήθεια προς τους Τουρκοκύπριους η Κομισιόν

Συνεχίζει την οικονομική βοήθεια προς τους Τουρκοκύπριους η Κομισιόν

Η Κύπρος είναι από τις χώρες που θα ωφεληθεί ιδιαίτερα από το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ, ειδικά στους τομείς της ασφάλειας του πολίτη και της έρευνας και τεχνολογίας καθώς και του Erasmus + με το οποίο δίνεται η ευκαιρία στους Κύπριους νέους να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, σύμφωνα με τον Επίτροπο αρμόδιο για τη διαχείριση κρίσεων και την ανθρωπιστική πολιτική, Χρήστο Στυλιανίδη.

Ο Επίτροπος μίλησε στο ΚΥΠΕ με αφορμή την παρουσίαση των προτάσεων της Κομισιόν για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ, 2021- 2027, επισημαίνοντας ότι "η πρόταση είναι ρεαλιστική και ρηξικέλευθη", ενώ "αποτελεί μια ευκαιρία για να οικοδομηθεί μια νέα αρχή για την Ευρώπη των 27 η οποία, όπως πάντα, θα εδράζεται στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αξία, αυτήν της αλληλεγγύης".

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE