Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα θα παρουσιαστεί σήμερα ο Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (2/5) από στρατιωτικούς του φυλακίου 1 στις Καστανιές Έβρου.

Ο άντρας, ο οποίος είναι υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί τον εντόπισαν 10 μέτρα σε ελληνικό έδαφος την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο τελωνείο στις Καστανιές με εκσκαφέα. Εκεί ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες στρατιώτες παρέδωσαν τον άνδρα στην αστυνομία. Με την υπόθεση ασχολείται και το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα της σύλληψης εκτελούσε εργασίες στο σύστημα ύδρευσης της περιοχής.

Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Η είδηση της σύλληψης κάνει από χθες το γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και φωτογραφία του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με την Türk Haber Ajansı, ο Τούρκος ονομάζεται Μουσά Αλερίκ.

Νωρίτερα, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδιδε πως ο συλληφθείς είναι υπάλληλος του Δήμου Αδριανουπόλεως, ο οποίος εκτελούσε εργασίες.

Στο ίδιο τηλεγράφημα περιλαμβάνονται δηλώσεις του δημάρχου Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ορεστιάδας και ότι έχουν πραγματοποιηθεί τηλεφωνικές επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE