ΠΑΦΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία - Επηρεάζονται χιλιάδες

ΠΑΦΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία - Επηρεάζονται χιλιάδες

Συνεχίζεται για 3η μέρα η επ' αόριστον απεργία που κατέρχονται από την Τρίτη (1/5) οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας τους για τον μήνα Απρίλιο.

Από την απεργία επηρεάζονται περίπου 6 χιλιάδες μαθητές και άλλες 16 χιλιάδες εργαζόμενοι και τουρίστες .

Τα 117 οχήματα της εταιρείας παραμένουν στους χώρους στάθμευσης του οργανισμού ενώ οι 237 εργαζόμενοι, οδηγοί και άλλο προσωπικό προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην εργασία τους αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Απρίλη, αλλά και εάν δεν τους διασφαλιστεί ότι θα πληρώνονται κανονικά τέλος του μήνα.

Οι οδηγοί των λεωφορείων ανέφεραν πως σημείο τριβής όχι μόνο του ΟΣΥΠΑ αλλά όλων των εταιρειών αποτελεί ο καθορισμός του εύλογου κέρδους για τις εταιρείες συγκοινωνιών. Δεσμεύτηκαν πως όταν πληρωθούν θα επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE