ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη Τούρκου με πολιτικά στα σύνορα του Έβρου

Σύλληψη ενός Τούρκου σημειώθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας το απόγευμα της Τετάρτης (2/5).

Οι πληροφορίες της οποίες επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ (thrakinea) αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο πολίτη στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα.

O Τούρκος που συνελήφθη σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγάζουν από Ελληνικά ΜΜΕ χειριζόταν εκσκαφτικό μηχάνημα JCB και πέρασε τη συνοριακή γραμμή.

Από τη μεριά του, το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας, ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του. Ο συλληφθείς εκτελούσε έργο του Δήμου Ανδριανούπολης με μηχάνημα JCB. Πρόκειται για εκσκαπτικό μηχάνημα.

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανέφεραν στο zougla.gr πως το άτομο που συνελήφθη έφερε πολιτική περιβολή και κατά πάσα πιθανότητα είναι αγρότης. Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση ερευνάται το θέμα από την αστυνομία και αναμένεται σχετική ενημέρωση.

Ο συλληφθείς έφερε πολιτική ταυτότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top