Απίστευτη δήλωση Μαρτσέλο για το πέναλτι εκθέτει τον Τούρκο διαιτητή! – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη δήλωση Μαρτσέλο για το πέναλτι εκθέτει τον Τούρκο διαιτητή! – ΒΙΝΤΕΟ

Στην παραδοχή πως ο Τσακίρ θα έπρεπε να υποδείξει πέναλτι στη φάση του πρώτου μέρους, προχώρησε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Το ότι παραμένει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας της βασίλισσας, μετά το τέλος του ματς αναφερόμενος στην αμφισβητούμενη φάση του πρώτου μέρος στην οποία η Μπάγερν ζητά πέναλτι, παραδέχθηκε με περίσσεια ειλικρίνεια πως η μπάλα μετά τη σέντρα του Κίμιχ βρήκε στο χέρι του, οπότε ο διαιτητής του ματς θα έπρεπε να υποδείξει την παράβαση.

«Είναι αλήθεια πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου και θεωρώ πως ήταν πέναλτι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές. Τη μία φορά θα σε ευνοήσουν, την επόμενη θα σε αδικήσουν.

Για τον ρέφερι ήταν μία δύσκολη φάση, όμως αν σας πω πως δεν χτύπησε στο χέρι μου θα σας έχω πει ψέματα», ήταν τα λόγια του Μαρσέλο, ο οποίος πρόσθεσε πως «στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Παλέψαμε και τρέξαμε. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα».

Θυμηθείτε τη φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των Βαυαρών:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.