Υπ. Μεταφορών: 'Καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων στον ΟΣΥΠΑ'

Υπ. Μεταφορών: 'Καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων στον ΟΣΥΠΑ'

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος στην Ομοσπονδία Συγκοινωνιών Πάφου, ώστε να επαναρχίσουν κανονικά τα δρομολόγια. 

Στην ανακοίνωσή του, το Υπουργείο, αφού εκφράζει τις απολογίες του στο επιβατικό κοινό, σημειώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τη Διεύθυνση της Ο.ΣΥ.ΠΑ. σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης που να επιτρέπει στην εταιρεία να παρέχει τις αναγκαίες υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών και να ανταποκρίνεται την ίδια στιγμή στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

«Το Υπουργείο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος το ταχύτερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE