Το μυαλό ΜΟΝΟ εκεί…

Το μυαλό ΜΟΝΟ εκεί…

Η ΑΕΚ εξασφάλισε μέσω πρωταθλήματος την έξοδο στην Ευρώπη και πλέον συγκεντρώνεται σε μόνο ένα πράγμα.

Ποιο είναι αυτό; Φυσικά ο τελικός κυπέλλου στις 16 Μαΐου κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει να κάνει σωστή διαχείρηση των παικτών του μέχρι την μέρα του τελικού μιας και απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (με Απόλλωνα και ΑΕΛ).

Είναι λογικό πως ο Βάσκος κόουτς σε αυτά τα δύο ματς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν και πολύ την φετινή περίοδο και θα επιχειρήσει να προετοιμάσει το βασικό του οπλοστάσιο για τον τελικό.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας να πάει στο ματς της χρονιάς (γιατί ως τέτοιο το αντιμετωπίζουν και είναι) με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όλοι να είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ο κόσμος διψά για το 2ο τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας και αναμένεται να δώσει μαζικό παρών στο ΓΣΠ στις 16 του μήνα. Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι τότε και όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.