ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έδειξε τον δολοφόνο το DNA

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έδειξε τον δολοφόνο το DNA

Λήφθηκαν από την Αστυνομία τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, από τις οποίες θα ξεκαθάριζε το σκηνικό σχετικά με το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανάφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου το βράδυ της Δευτέρας (30/4), η Ραφαέλα Στυλιανού, λήφθηκαν από την Αστυνομία οι επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η δημοσιογράφος του καναλιού των Λατσιών, το DNA φαίνεται ότι ταυτοποιείται με τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή.

Θυμίζουμε ότι, οι υπόλοιποι συλληφθέντες, εκτός του 33χρονου, έδειχναν τον Λ. Τζιωνή, ως τον 'εγκέφαλο' της υπόθεσης και τον άνθρωπο που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις επιστημονικές εξετάσεις. 

https://www.youtube.com/watch?v=uADVyPQrhLE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE