ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βγαίνουν στην γύρα οι ύποπτοι –Σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βγαίνουν στην γύρα οι ύποπτοι –Σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας

Δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου του Στροβόλου, έχουν επισκεφθεί την σκηνή του εγκλήματος, ενώ αναμένεται και οι υπόλοιποι δύο ύποπτοι να βρεθούν στο σημείο για υπόδειξη σκηνών.

Μια  λεπτομέρεια που δεν έγινε γνωστή μέχρι στιγμής σχετικά με την υπόδειξη σκηνών από τους υπόπτους είναι ότι, οι συλληφθέντες δεν επισκέπτονται μόνο την οδό Ζαλόγγου, αλλά συνοδευόμενοι πάντα από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, κινούνται σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας, όπου υποδεικνύουν είτε διαδρομές, είτε άλλα σημεία που σχετίζονται με το έγκλημα.

Θυμίζουμε ότι, πρώτος ο 22χρονος, ο οποίος είναι ο τέταρτος σε σειρά συλληφθέντας, αργά το απόγευμα της Κυριακής (29/4) επισκέφθηκε μαζί με την ανακριτική ομάδα την οικία όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4) διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, με σκοπό να υποδείξει σκηνές.

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/4), στο σημείο βρέθηκε και η 21χρονη, συμβία του 33χρονου.

Στην συνέχεια, αναμένεται ότι θα βρεθούν στην οδό Ζαλόγγου και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE