ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στην σκηνή του εγκλήματος επέστρεψε και η 21χρονη

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στην σκηνή του εγκλήματος επέστρεψε και η 21χρονη

Μετά τον 22χρονο, τέταρτο στην σειρά συλληφθέντα, που το απόγευμα της Κυριακής (30/4) επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος με την ανακριτική ομάδα για να υποδείξει σκηνές, το ίδιο έπραξε και η 21χρονη συλληφθείσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη Σάρα Σιάνς, επισκέφθηκε μαζί με την ανακριτική ομάδα την οδό Ζαλόγγου και πιο συγκεκριμένα την οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Προφανώς ο λόγος που η 21χρονη βρέθηκε στην σκηνή του εγκλήματος, είναι όπως και στην περίπτωση του 22χρονου, να υποδείξει σκηνές.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (30/4), επρόκειτο να πραγματοποιηθεί νέα αναγνωριστική παράταξη όπου ο 15χρονος γιος της οικογένειας, θα κληθεί να αναγνωρίζει τον 23χρονο Λευτέρη Σολωμού, την 21χρονη Σάρα Σιανς και 22χρονο Μάριο Ξενοφώντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.