Το μήνυμα του Δίπλαρου μετά την ήττα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα του Δίπλαρου μετά την ήττα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος έδωσε μάχη μέχρι και το τελευταίο λεπτό μαζί με τους τρεις  ανθυποψηφίους του στην εκλογική αναμέτρηση του Σαββάτου (28/04) στην 7η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση του Δημοκρατικού Συναγερμού για την ανάδειξη των τριών Αντιπροέδρων του κόμματος.

Ο κ. Δίπλαρος πήρε 7420 ψήφους έναντι 7627 του Νίκου Νουρή που ήταν 3ος. Να σημειώσουμε πως για λίγο και συγκεκριμένα μετά την καταμέτρηση της κάλπης της Λεμεσού, βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Ωστόσο, έχασε την αναμέτρηση για 207 ψήφους.

Λίγο μετά τα τελικά αποτελέσματα ο Ευθύμιος Δίπλαρος συνεχάρη τους εκλεγέντες και έστειλε το δικό του μήνυμα αναφέροντας πως ‘σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν’. Τόνισε επίσης πως στόχος είναι η παράταξη να πάει μπροστά.

Αυτούσιο το κείμενο:

 Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και συγχαίρω τους συναδέλφους μου για την εκλογή τους. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Στόχος όλων είναι η παράταξη μας να πάει μπροστά. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε.
#ediplaros

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE