Δολοφονικό πάτημα και αίματα στον Μάντζουκιτς (vids & pics)

Δολοφονικό πάτημα και αίματα στον Μάντζουκιτς (vids & pics)

Ο,τι χειρότερο μπορούσε έκανε ο Βεσίνο της Ιντερ, με το πάτημά του στον επιθετικό της Γιούβε, αφήνοντάς του έντονα σημάδια στο πόδι και την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το 18′.

Ανόητο, ανούσιο, δολοφονικό. Το πάτημα του Βεσίνο στον Μάντζουκιτς ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει ο μέσος της Ιντερ, καθώς την άφησε με παίκτη λιγότερο από το 18′ στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Πριν αποχωρήσει όμως, φρόντισε να αφήσει ματωμένο και γεμάτο σημάδια το πόδι του Κροάτη, που την έφαγε πραγματικά γερά.

 

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE