«Γλέντησαν» τους Γιουβεντίνους οι οπαδοί της Ίντερ με τρομερό πανό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Γλέντησαν» τους Γιουβεντίνους οι οπαδοί της Ίντερ με τρομερό πανό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι οπαδοί της Ίντερ αποφάσισαν να πικάρουν την Γιουβέντους με ένα πανό με πρωταγωνιστή τον… πινόκιο και την Serie B.

Η Ίντερ υποδέχθηκε την Γιουβέντους και οι οπαδοί της αποφάσισαν να πικάρουν τους φιλοξενούμενους με ένα τεράστιο πανό πριν τη σέντρα.

Σε αυτό αποκάλεσαν τους μπιανκονέρι… πινόκιο, με αφορμή τα πρωταθλήματα που μετράνε και υποσημείωση ότι οι «νερατζούρι» δεν έπαιξαν ποτέ στην Serie B.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE