ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μαρτυρία εναντίον του αδερφού του 33χρονου

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μαρτυρία εναντίον του αδερφού του 33χρονου

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση του άγριου φονικού που σημειώθηκε στον Στρόβολο την περασμένη Πέμπτη (19/4).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, προέκυψε μαρτυρία που εμπλέκει στο άγριο φονικό τον αδερφό του 33χρονου συλληφθέντα Λ. Τ.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό πώς ως ακριβώς εμπλέκεται ο αδερφός του 33χρονου στην υπόθεση, όμως βάσει των δεδομένων είχε ενεργό ρόλο.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την μαρτυρία του 15χρονου γιου του δολοφονηθέντος ζεύγους, στην οικία κατά τη διάπραξη του εγκλήματος βρίσκονταν δύο πρόσωπα.

Εξάλλου, νωρίτερα εντός της ημέρας (27/4), βρέθηκε στην αυλή της πατρικής οικίας του 33χρονου στην Λευκωσία μαχαίρι αλλά και ρούχα, λεκιασμένα με αίμα.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE