Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Αναλυτικά:
»Η εμφάνιση νέου ενδιαφερόμενου επενδυτή επιβεβαιώνει πλήρως όσα φωνάζουμε τόσες μέρες.
Η λανθασμένη διαδικασία η οποία ακολουθήθηκε μας έχει φέρει σήμερα λίγες μέρες πριν την εκλογική συνέλευση να έρχονται διάφορες προτάσεις τις οποίες λόγω της πίεσης του χρόνου δεν μπορούμε να εξετασουμε.
Αν με την λανθασμένη διαδικασία έστω και στο παρα πέντε υποβλήθηκε μια ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ καλύτερη πρόταση σκεφτείτε πόσες επιλογές θα είχε το Σωματείο αν ακολουθείτο η σωστή διαδικασία.
Μετά και την αυριανή παρουσίαση του Οικονομικού σκέλους της πρότασης μας δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες από κανένα για να μην δεκτεί την ορθή διαδικασία που ήδη έχουμε προτείνει μέσα από το περίγραμμα του πλάνου μας.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Περισσότερα αύριο στην ανοικτή συγκέντρωση».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




