ΑΜΑΝ ατάκα πριν από το ντέρμπι τίτλου – «Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα…ξέρει!»

ΑΜΑΝ ατάκα πριν από το ντέρμπι τίτλου – «Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα…ξέρει!»

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» μίλησε και για το ντέρμπι τίτλου που έρχεται μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Αν αναλύσουμε τις δύο ομάδες, θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα από το ΑΠΟΕΛ φέτος. Αν παρακολουθήσεις τον Απόλλωνα είναι η μόνη ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο και ο κόσμος. Θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα και θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο Απόλλωνας επειδή τα τελευταία χρόνια έχει θετικά αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ για να έχει πιθανότητες να κερδίσει πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι χωρίς λάθη αλλά όπως λέει και ο ύμνος του, το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE