ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Μια σίουρη δουλειά» που βάφτηκε με αίμα- Ήθελε να γίνει πλούσιος ο 33χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Μια σίουρη δουλειά» που βάφτηκε με αίμα- Ήθελε να γίνει πλούσιος ο 33χρονος

Ως μια «σίουρη δουλειά» που θα του εξασφάλιζε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό φέρεται να περιέγραφε σε οικείους του, το έγκλημα στην οικία Χατζηγεωργίου στο Στρόβολο με θύματα, τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του ο 33χρονος που συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Του Στέλιου Στυλιανού

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τους κάψει ο 33χρονος - Τον βλέπει ο 15χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 33χρονος φαίνεται να γνώριζε την οικογένεια και το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς εργάστηκε εκεί για κάποιες μέρες το 2012, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές δήλωσε πως «σχεδίαζε πέντε χρόνια» την «δουλειά» αυτή.

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου και οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/4, χωρίς τη παρουσία δικηγόρου, είπε πως ξέρει πολλά για το άγριο φονικό και αναμένεται η γραπτή κατάθεση του.

Αυτός όμως που σοκάρει είναι το γεγονός πως μια ληστεία(;) που θα τον έκανε πλούσιο, «βούλιαξε» σε λίμνη αίματος και έστειλε ένα ζευγάρι στο χώμα και τον ίδιο (αν τελικά καταδικαστεί ως ο δράστης) στη φυλακή.

Φυσικά, ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα κομμάτια του παζλ, αφού υπάρχουν αναπάντητα αρκετά ερωτήματα, με τις αρμόδιες αρχές, με αργά αλλά σταθερά βήματα να οδηγούνται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, γνωρίζοντας πολύ περισσότερα απ΄ όσα διαρρέονται και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες ή μέρες να προκύψουν κι άλλες ραγδαίες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο 33χρονος κατά την προσαγωγή του – Πολύ ήρεμος - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE