Το «σαβουάρ βιβρ» των Δημοσίων Υπαλλήλων της Κύπρου

Το «σαβουάρ βιβρ» των Δημοσίων Υπαλλήλων της Κύπρου

Τι πρέπει να κάνει και τι όχι ένας Δημόσιος Υπάλληλος κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών και τι πρέπει οι πολίτες να αναμένουν κατά την επαφή τους με την δήμοσια υπηρεσία.

Οι αυτονόητες υποχρεώσεις, οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς αλλά και ο επαγγελματισμός που πρέπει να διέπει τους Δημοσίους Υπαλλήλους, όπως αναφέρει και η Επίτροπος Διοίκησεως που υπογράφει τον χαιρετισμό.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE