ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τα ρίχνουν όλα πάνω στον 33χρονο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τα ρίχνουν όλα πάνω στον 33χρονο

Φόνο εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο 33χρονος που οδηγήθηκε την Πέμπτη (26/4) το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο σχετικά με το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο, εναντίον του 33χρονου διερευνώνται 13 αδικήματα.

Μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει τον φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, ληστεία και διάρρηξη, ενώ έγινε λόγος και για απαγωγή.

Όπως είμαστε σε θέσει να γνωρίζουμε, στο Δικαστήριο ειπώθηκε ότι το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο, ο Γ. Χατζηγεωργίου μπρούμυτα στο έδαφος και η γυναίκα μπρούμυτα στο κρεβάτι.

Αναφορά έγινε και στους ισχυρισμούς του 15χρονου, ο οποίος είπε ότι άκουσε τη μητέρα του να κλαίει και είδε έναν δράστη, ο οποίος τον τράβηξε και του είπε σκότωσε τους γονείς του.

Τον δράστη οδήγησαν στο δικαστήριο τέσσερις ανακριτές, ενώ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας ανέγνωσε τα αδικήματα που διερευνώνται εις βάρος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE