ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: «Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα» - Δηλώσεις Αγγελίδη

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: «Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα» - Δηλώσεις Αγγελίδη

Ανεξιχνίαστο παραμένει και το δεύτερο έγκλημα που συντάραξε την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

Αν και η 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη οδηγείται την Πέμπτη (26/4) στην τελευταία της κατοικία, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ή των δραστών που ευθύνονται για τον θάνατό της.

Ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι κλάπηκαν από το σπίτι 500 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής (αξίας 600 ευρώ), αποδεικνύοντας και τη ληστεία μετά φόνου.

Αναμένονται, όπως εξήγησε επιστημονικές εξετάσεις, καθώς η νενομισμένη νεκροτομή δεν έδειξε αν η άτυχη εκπαιδευτικός έφυγε από παθολογικά ή άλλα αίτια, ενώ προχωρούν και άλλες έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η 79χρονη εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (23/4) από την κόρη της, νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.