ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στην 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός κηδεύεται την Πέμπτη (26/4) στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Η 79χρονη, που βρέθηκε τη Δευτέρα (23/4) νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της, με τον ή τους δράστες να είναι άφαντοι, καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν αν η Ανδρούλα Βανέζη, για την οποία όλοι είχαν καλό λόγο να πουν, πέθανε από παθολογικά ή άλλα αίτια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE