ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εκτός του σπιτιού ο 33χρονος – Αναζητείται και γυναίκα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εκτός του σπιτιού ο 33χρονος – Αναζητείται και γυναίκα

Στο Δικαστήριο αναμένεται να δοθούν κάποιες απαντήσεις για τον 33χρονο συλληφθέντα σχετικά με την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο.

Στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (25/4) η Αστυνομία άνοιξε τον χορό των συλλήψεων, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» αναζητείται και γυναίκα για κατάθεση, αφού φέρεται να σχετίζεται με τον συλλφθέντα.

Πάντως, ο 33χρονος, που φαίνεται αν θεάθηκε στην περιοχή του φονικού, δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το εσωτερικό του σπιτιού, σύμφωνα πάντα με τον «Φιλελεύθερο».

Όπως έχει δημοσιευθεί ο συλληφθείς δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος, ενώ έχει συλληφθεί «για διευκόλυνση των ανακρίσεων» όπως εξήγησε και η ίδια η Αστυνομία.

Μάλιστα, η Αστυνομία παρέδωσε τη σκηνή του φονικού το απόγευμα της Τετάρτης (25/4) πράγμα που αποδεικνύει ότι οι έρευνες εκεί έχουν ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά στις καταθέσεις, φαίνεται πως θα κληθεί πρώτα η αδελφή του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και θεία του 15χρονου, ο οποίος θα καταθέσει μετά την άφιξη του ειδικού δικανικού ψυχολόγου από τη Σκότλαντ Γιαρντ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE