ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 33χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 33χρονος

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/4) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ξεκαθάρισε ότι η σύλληψη του 33χρονου συνέβη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και όχι για κάτι άλλο.

Επίσης ο κ. Αγγελίδης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο 33χρονος είναι γνωστός στις Αρχές.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανάφερε ότι ο 33χρονος οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου εντός της ημέρας (26/4).

Ίσως μέσω της διαδικασίας στο Δικαστήριο, γίνει γνωστός ο λόγος που συνελήφθη ο 33χρονος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE