ΛΕΜΕΣΟΣ: 43χρονος το 'έπαιζε' γιατρός - Προκάλεσε πρόβλημα σε πελάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 43χρονος το 'έπαιζε' γιατρός - Προκάλεσε πρόβλημα σε πελάτη

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/4) στη Λεμεσό 43χρονος ύστερα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης για υπόθεση που αφορά εξάσκηση επαγγέλματος ιατρού από μη προσοντούχο άτομο και χωρίς να κατέχει πτυχίο ιατρικής.
 

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Αστυνομία διερευνά καταγγελία ότι γυναίκα επισκέφθηκε τον 43χρονο σε δύο περιπτώσεις στις αρχές Απριλίου όπου της έκανε ένεση στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ένιωσει έντονο πόνο, κάψιμο και μετά από δύο ώρες να αρχίσει να φουσκώνει το πρόσωπο της.
 
Η γυναίκα επισκέφθηκε δερματολόγο και μετά από την καταγγελία της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE