ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Λύγισε γειτόνισσα της άτυχης Ανδρούλας – ‘Αρρώστησα όταν έμαθα…’ –VIDEO

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Λύγισε γειτόνισσα της άτυχης Ανδρούλας – ‘Αρρώστησα όταν έμαθα…’ –VIDEO

Γειτόνισσα της άτυχης 80χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή Αγλαντζιάς, την Δευτέρα (23/4), λύγισε όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για την αγαπημένη της συγχωριανή.

Στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και συγκεκριμένα στην εκπομπή ‘Μεσημέρι και κάτι’ μίλησε γυναίκα η οποία ζούσε στην ίδια γειτονιά με την άτυχη Ανδρούλα Βανέζη.

Η γειτόνισσα της άτυχης 80χρονης, δήλωσε συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα, ενώ με τρεμάμενη φωνή ανάφερε ότι, ‘αρρώστησα όταν το έμαθα’.

‘Κρίμα η γειτόνισσα’ συμπλήρωσε, ‘ήταν εξαιρετική κυρία’.  

Όπως μάλιστα επισήμανε, οι δύο γυναίκες ήταν συγχωριανές και βρέθηκαν να ζουν στην ίδια γειτονιά της Αγλαντζιάς. 

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασπασμα της δηλώσεις της γειτόνισσας της θανούσας:

https://www.youtube.com/watch?v=PkiOKLlK3Qk&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE