ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Για 500 ευρώ πέθανε η άτυχη Αντρούλα- Το χρονικό της ληστείας

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Για 500 ευρώ πέθανε η άτυχη Αντρούλα- Το χρονικό της ληστείας

Ληστεία μετά φόνου εξετάζει η Αστυνομία, αναφορικά με το νέο έγκλημα που μέσα σε λίγες μέρες συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία.

 

Η άτυχη Αντρούλα Βανέζη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, εντοπίστηκε γύρω στις 10:00 της Δευτέρας 23/4 νεκρή και φιμωμένη στο κρεβάτι της από την κόρη της, η οποία μετέβη στην οικία της για να την μεταφέρει στο γιατρό.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του SIGMA και τον συνάδελφο Κυριάκο Πενηνταέξ από τον γιο της ηλικιωμένης καταγγέλθηκε ότι από το σπίτι κλάπηκε χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ οι αδίστακτοι εγκληματίες άρπαξαν και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καθηγητή, γιού της 80χρονης.

 Με λίγα λόγια, μια γυναίκα που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, έχασε τη ζωή της για ένα χρηματικό ποσό μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Τα αίτια του θανάτου της, αναμένεται να διαπιστωθούν την Τρίτη 24/4 κατά την νενομισμένη νεκροτομή, χωρίς να αποκλείεται ο θάνατος της να επήλθε από παθολογικά αίτια εξαιτίας, των όσων υπέστη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE