ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Υπολείπεται ανακριτικό έργο» - Δηλώσεις Γ. Εισαγγελέα - VIDEO

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Υπολείπεται ανακριτικό έργο» - Δηλώσεις Γ. Εισαγγελέα - VIDEO

Σχόλια για το διπλό φονικό της οδού Στροβόλου και με αφορμή όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ανακριτικό έργο έκανε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Σε συνέχεια όσων γνωστοποιήθηκαν για τη σύσκεψη των ανακριτών με τη Νομική Υπηρεσία τη Δευτέρα (23/4), ο Γ. Εισαγγελέας παραδέχτηκε ότι υπολείπεται ανακριτικό έργο.

Επιβεβαιώνοντας όσα δημοσιεύονται, ο κ. Κληρίδης δήλωσε ότι έδωσε οδηγίες για περισσότερες καταθέσεις στους ανακριτές.

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται στόχος η Νομική Υπηρεσία», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για τις καταγγελίες του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία, λέγοντας ότι κάνει καλά τη δουλειά της, ενώ εξήγησε και τους λόγους που επιστρατεύονται ιατροδικαστές από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ελλάδα.

Σχολίασε επίσης την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=YJl6gGlZcSM

Πάντως, μέλη της ΥΠΕΓΕ συνέχισαν τις έρευνες στη σκηνή του φονικού που συγκλόνισε την κυπριακή κοινή γνώμη.

Με ανιχνευτές μετάλλων, διερεύνησαν εκ νέου το σπίτι και το χωράφι δίπλα από αυτό, όπως επίσης και περιοχή 300 μέτρα αριστερά και 300 μέτρα δεξιά από την οικία των άτυχων Γ. Χατζηγεωργίου και Ν. Σεργίου, που δολοφονήθηκαν άγρια τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/4).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE