Άβαφη και αχτένιστη η Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άβαφη και αχτένιστη η Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ώρα που πλένει τα δόντια της αποφάσισε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να ποστάρει στα social media. 

Την Τρίτη, 24 Απριλίου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μόλις ξύπνησε, την ώρα που πλένει τα δόντια της. 

Εντυπωσιαστήκαμε από την αγνή της ομορφιά, αφού όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όλα Για Σένα" ακόμα και άβαφη και αχτένιστη εξακολουθεί να είναι μια όμορφη γυναίκα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE