ΛΕΜΕΣΟΣ: 72χρονος κινδύνεψε να πνιγεί - Βούτηξε με το κεφάλι σε βράχο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 72χρονος κινδύνεψε να πνιγεί - Βούτηξε με το κεφάλι σε βράχο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ατύχημα με 72χρονο που παρολιγο να εξελιχθει σε πνιγμό, σημειώθηκε την Δευτέρα (23/04/18) γυρω στις 11:00 π.μ. στην περιοχή του ΚΟΤ (Δασσούδι) στην Λεμεσό.

Όπως δημοσιεύσε ο Επαρχιακος Ναυαγοσωστικος Όμιλος Λεμεσου, 72χρονος επιχείρησε βουτιά από τους κυμματοθραύστες πεφτοντας με την κεφαλη σε βράχο λίγο κάτω από την επιφάνεια του νερού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

H άμεση επέμβαση όμως των Ναυγοσωστών που εποπτευαν την περιοχή, υπήρξε καταλυτική. Ανασύρθηκε εγκαιρα και στη συνέχεια μετα από κλήση στις πρωτες βοηθειες του Γ.Ν Λεμεσου, ασθενοφόρο κατέφθασε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεταφέροντας τον πασχοντα, ο οποιος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ο τραυματίας κρατείται για νοσηλεία στο δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης.

Όπως σημειώνεται στην δημοσιεύση, η συνεργασία μεταξύ Ναυαγοσωστων και Νοσηλευτών ήταν άψογη!

*Το ThemaOnline αναδημοσιεύει την φωτογραφία, αφού διασφαλίζεται πως το πλάνο δεν αποκαλύπτει και την τραυτότητα του τραυματία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE