Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

 Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

Εναντίον της δημιουργίας πάρκου κροκοδείλου στο Δασάκι της Άχνας τάχθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

Ο κ. Ορφανίδης εκτιμά ότι η ανάπτυξη του πάρκου κροκοδείλων θα έχει αρνητικές συνέπειες στην περιοχή, αν και το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάσους Άχνας έδωσε την έγκρισή του.

Ο κ. Ορφανίδης δηλώνει ότι η εταιρεία που θα αναπτύξει το πάρκο, έχει κάνει το ίδιο και στο Ισραήλ, όπου δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και κήρυξη πτώχευση.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε πως η εταιρεία αποποιήθηκε των ευθυνών της προς τα ζώα κι εγκατέλειψε ανεξέλεγκτους τους κροκόδειλους.

Ο κ. Ορφανίδης θέτει θέμα υγείας των κατοίκων και των ζώων, καθώς οι κροκόδειλοι δεν επιβιώνουν στο κλίμα της Κύπρου και θα αναπτύξουν μεταδοτικές ασθένειες.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE