Απίστευτο το ποσοστό των νεαρών γυναικών που παρακολουθούν «Power of Love» στην Κύπρο

Απίστευτο το ποσοστό των νεαρών γυναικών που παρακολουθούν «Power of Love» στην Κύπρο

 Η εξαφανισμένη τα τελευταία χρόνια απογευματινή ζώνη του «SIGMA» φαίνεται πως αναστήθηκε το τελευταίο διάστημα, μιας και το ριάλιτι  «Power of Love» καταγράψει ανέλπιστα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Capuccino» η εκπομπή σαρώνει στα νεανικά κοινά αφού αγγίζει το 30% ενώ ιδιαίτερη αναφορικά γίνεται στο απίστευτό ποσοστών των γυναικών 18-24 που παρακολουθούν το ριάλιτι.

Όπως αναφέρεται την Τρίτη 17/4 το ποσοστό των ηλικιών 18-24 στις γυναίκες που παρακολούθησαν «Power of Love» έφτασε το 65,7% (!).

Πάντως σημειώνεται πως το πρόγραμμα περνά απαρατήρητο στους ηλικιωμένους που προτιμούν να παρακολουθήσουν εγχώριες παραγωγές που «παίζουν εκείνη την ώρα (βλέπε Χριστιάνα  Αριστοτέλους)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE