Ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια του CR7!

Ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια του CR7!

Σε πρώτο πλάνο η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θετικός ο Πορτογάλος άσος, αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια πριν το Μουντιάλ στα 32 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από κύματα μέσα στη φετινή σεζόν, μετά την επιθυμία του Πορτογάλου άσου να αποχωρήσει από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι δεν του κάλυπταν τις οικονομικές απαιτήσεις.

Οι τόνοι ανάμεσα στον Ρονάλντο και στον Φλορεντίνο Πέρεθ έπεσαν και μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του CR7 τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκουν σημείο επαφής.

Όπως αποκαλύπτει η AS, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει απόφαση να προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Ρονάλντο και ήδη έχει μεταφερθεί στον παίκτη αυτή η πρόθεση της διοίκησης μέσω του γενικού διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

Από τη μεριά του ο Ρονάλντο βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση και υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία ακόμα και πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με την AS, η Ρεάλ θα προσφέρει 32 εκατομμύρια ευρώ μεικτά τον χρόνο (30 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους) στο νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο, κάτι που σημαίνει ότι οι ετήσιες «καθαρές» απολαβές του θα αγγίξουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πάντως οι αποδοχές του δεν θα ξεπερνούν αυτές του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και του Νεϊμάρ στην Παρί με τον πρώτο να έχει ετήσιο «καθαρό» συμβόλαιο 45 εκατομμυρίων ευρώ και τον δεύτερο ετήσια «καθαρά» έσοδα που φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία θα περιλαμβάνει μόνο αναπροσαρμογή συμβολαίου, με την χρονική διάρκεια να μην επεκτείνεται και να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.