Πανηγυρίζει το 4ο σερί πρωτάθλημα… το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Πανηγυρίζει το 4ο σερί πρωτάθλημα… το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Αφεντικό στην Κυπριακή Χειροσφαίριση παραμένει τα τελευταία χρόνια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου 2 στροφές πριν το φινάλε του μαραθωνίου στέφθηκε δίκαια και πανάξια πρωταθλήτρια κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου (27-20) με αποτέλεσμα να κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Με 8 πρωταθλήματα στην μέχρι τώρα ιστορία του Σωματείου και με το 4ο σερί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσει πλέον το όνομα του στις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Με 17 νίκες και μόλις 1 ήττα στον θεσμό αλλά με ένα αλάνθαστο σερί 16 αγώνων ο φετινός πρωταθλητής μέσα από την σταθερή αγωνιστική του παρουσία και παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα τους σ’ ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα από πλευράς ανταγωνισμού των τελευταίων χρόνων.

Το πρώτο πρωτάθλημα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ήρθε το 2005, ακολούθησαν τα πρωταθλήματα του 2008, 2011 και 2013 ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή του αθλήματος με ισάριθμες κατακτήσεις 2015, 2016, 2017 και 2018.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΧ Χαράλαμπος Λόττας και τα Μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την δίκαια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE