ΠΑΡΑ-THEMA: Προσφορές Made in Cyprus - Αντί να φθηνήσει ακρίβυνε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Προσφορές Made in Cyprus - Αντί να φθηνήσει ακρίβυνε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα λάθος στην πινακίδα της προσφοράς σε κυπριακή υπεραγορά δημιούργησε σύγχυση.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει η σελίδα στο Facebook I Love Cyprus PE ο χυμός από 1,60 μετά την προσφορά του 40% έγινε 1,96.

Αυτό παρά το γεγονός ότι προκαλεί γέλιο αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα σχόλιο που έγινε στην δημοσίευση εξηγείται το γιατί συνέβη αυτό και ότι ήταν μόνο ένα τυπογραφικό λάθος.

Όπως σημειώνεται στο σχόλιο το 40% έκπτωση του 1,60 είναι 0,96. Άρα το λάθος ήταν ότι αντί την τιμή αυτή γράφτηκε με ένα ευρώ περισσότερο δηλαδή 1,96.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE