ΠΑΡΑ-THEMA: Προσφορές Made in Cyprus - Αντί να φθηνήσει ακρίβυνε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-THEMA: Προσφορές Made in Cyprus - Αντί να φθηνήσει ακρίβυνε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα λάθος στην πινακίδα της προσφοράς σε κυπριακή υπεραγορά δημιούργησε σύγχυση.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει η σελίδα στο Facebook I Love Cyprus PE ο χυμός από 1,60 μετά την προσφορά του 40% έγινε 1,96.

Αυτό παρά το γεγονός ότι προκαλεί γέλιο αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα σχόλιο που έγινε στην δημοσίευση εξηγείται το γιατί συνέβη αυτό και ότι ήταν μόνο ένα τυπογραφικό λάθος.

Όπως σημειώνεται στο σχόλιο το 40% έκπτωση του 1,60 είναι 0,96. Άρα το λάθος ήταν ότι αντί την τιμή αυτή γράφτηκε με ένα ευρώ περισσότερο δηλαδή 1,96.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.