ΟΜΟΔΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Συνελήφθη ο εργοδότης – Η κατάσταση του 27χρονου τραυματία

ΟΜΟΔΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Συνελήφθη ο εργοδότης – Η κατάσταση του 27χρονου τραυματία

Προεκτάσεις παίρνει το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (20/4) στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline 27χρονος που εργαζόταν σε αμπέλι, χειριζόταν γεωργικό μηχάνημα το οποίο ανατράπηκε.

Η ανατροπή του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο νεαρός εργάτης χειρουργήθηκε και κρατείται για νοσηλεία, ενώ η κατάστασή του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στον χώρο του ατυχήματος έγινε έλεγχος τόσο από την Αστυνομία όσο και από Επιθεωρητή του Τμήματος Εργασίας για να διαπιστωθεί ότι ιδιοκτήτης του αμπελιού ήταν 42χρονος.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αφού συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (20/4), κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης καθώς ο 27χρονος βρίσκεται στο έδαφος της Δημοκρατίας παράνομα από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.