ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Αναβολή παίρνει η ποινική δίωξη του φερόμενου πατροκτόνου

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Αναβολή παίρνει η ποινική δίωξη του φερόμενου πατροκτόνου

Αναβολή παίρνει η ποινική δίωξη του 34χρονου Αγγλοκύπριου Τζορτζ Στίβεν Ιωάννου. Ο τελευταίος, συνελήφθη σχετικά με τον φόνο του 62χρονου πατέρα του, Στιβ Ανδρέου Ιωάννου. Ο φόνος διεπράχθη το βράδυ της 11ης Απριλίου στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα και με προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε επτά φορές τον πατέρα του (προηγήθηκε μεταξύ τους λογομαχία), κρατείται στις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα, με διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας διάρκειας 28 ημερών.

Παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή (20/4) εκπνέει το 8ήμερο διάταγμα κράτησης που είχε εκδώσει εναντίον του το δικαστήριο, εντούτοις η Αστυνομία δεν θα καταχωρίσει την υπόθεση για σκοπούς παραπομπής του 34χρονου σε δίκη στο κακουργιοδικείο.

Οι ανακριτές θ’ αναμένουν να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και η θεραπεία του υπόπτου και εν συνεχεία θ’ ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του, ύστερα και από γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE