ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ακόμη δεν κατέθεσε ο πατροκτόνος - Ασυναρτησίες

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ακόμη δεν κατέθεσε ο πατροκτόνος - Ασυναρτησίες

Ολοκληρώθηκε ο φάκελος του εγκλήματος που διέπραξε ο 34χρονος πατροκτόνος το βράδυ της Τετάρτης (11/4) στην περιοχή Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, ο 34χρονος νοσηλεύεται από την Πέμπτη (12/04) στο ψυχιατρείο Αθαλασσσας καθώς ισχύει το διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας.

Όπως μας αναφέρθηκε, αναμένεται να εξεταστεί η ψυχική του κατάσταση και να ετοιμαστεί έκθεση από τους ιατρούς.

Όπως μας αναφέρθηκε, η αξιολόγηση της ψυχικής κατάστασης του 34χρονου πατροκτόνου θα είναι αυτή που θα κρίνει αν μπορεί να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Να σημειώσουμε πως ο φάκελος της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται αν σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Θυμίζουμε πως στην δικαστική διαδικασία της Τρίτης 1(2/04) ο 34χρονος Αγγλοκύπριος, δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει την διαδικασία προφυλάκισής του.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος έλεγε ασυναρτησίες, παραφερόταν και διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία ενώ του έγιναν συστάσεις από το δικαστήριο για κόσμια συμπεριφορά.

 «Αυτός (σ.σ. ο πατέρας του) κρατούσε το μαχαίρι», υποστήριξε αρχικά ο 34χρονος, «Φώναζε για τα χάπια μου, με βίαζε όταν ήμουν στον στρατό», συμπλήρωσε, ενώ μάλιστα αναφώνησε: «Θέλω να πάω στην Κόλαση, κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου», είπε προτού ξεκινήσει η διαδικασία, μιλώντας στα αγγλικά.

Θυμίζουμε πως ο 34χρονος κατά την σύλληψη του παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος. Να σημειώσουμε πως ο πατροκτόνος  σκότωσε τον πατέρα του εξαιτίας διαφωνίας για τη φαρμακευτική αγωγή του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE