ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν ξανά τα ίχνη της 15χρονης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν ξανά τα ίχνη της 15χρονης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της Μαρίας – Μιχαέλας Κυπριανού, 15 ετών, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λάρνακα, από η ώρα 02:10 τα ξημερώματα σήμερα 19 Απριλίου, 2018.

Η Κυπριανού περιγράφεται ως άτομο λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με κοντά μαλλιά, βαμμένα βυσσινί και μαύρα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24-804060 και 24-804066, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE