ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η εξήγηση της Αντωνίου για τα αμυντικά τραύματα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η εξήγηση της Αντωνίου για τα αμυντικά τραύματα

Τα αμυντικά τραύματα που διαπίστωσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, το άτυχο ζεύγος κοιμόταν κατά την φονική επίθεση που δέχθηκαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (19/4).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τα ευρήματα της νεκροτομής, δείχνουν ότι τόσο ο άτυχος 60χρονος, όσο και η 59χρονη, μετά την επίθεση που δέχθηκαν λόγω της σοβαρότητας αλλά και του αριθμού των τραυμάτων τους δεν ήταν δυνατό να καλέσουν βοήθεια ή να αντιδράσουν.

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα Αντωνίου, ανέφερε ότι το άτυχο ζεύγος φέρουν από ένα αμυντικό τους τραύμα στο δεξί τους χέρι.

Έτσι, σύμφωνα με τα ευρήματα, ο 60χρονος και η 59χρονη φαίνεται να αιφνιδιάστηκαν, αφού τη στιγμή πολύ πιθανό να κοιμόντουσαν, μη αφήνοντας τους χρόνο να αντιδράσουν τόσο πριν αλλά και μετά την επίθεση.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE