ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα κίνδυνος-θάνατος στον αυτοκινητόδρομο

Με κινητή βόμβα έμοιαζε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα και κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (17/04).

Σε κάποια στιγμή η φλάντζα των φρένων της νταλίκας έσπασε και το εν λόγω φορτηγό θα μπορούσε να σπείρει το θάνατο καθώς μετέφερε άλλα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, το κακό αποφεύχθηκε. Κατ΄ αρχάς οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου αντιλήφθηκε το πρόβλημα της νταλίκας στο ύψος του Ζυγίου και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας έσπευσε να τον εντοπίσει για να αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Όταν συνάντηση τον οδηγό της νταλίκας, αυτός είχε ήδη σταματήσει στην λωρίδα ασφαλείας και επιδιόρθωνε το πρόβλημα.

Με απλά λόγια, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στην προκειμένη όλοι αντέδρασαν σωστά. Ο ευσυνείδητος πολίτης ειδοποίησε αμέσως, η Αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ και ο οδηγός της νταλίκας είχε τον ανάλογο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία να εντοπίσει το πρόβλημα και να επιληφθεί του θέματος.

Συνηθίζουμε να μιλάμε για κακές συμπεριφορές στους δρόμους, αλλά καλό είναι να προβάλλουμε και τις θετικές αντιδράσεις, όταν έχουμε τέτοιες.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE