Μερκής και Άντρεα ποζάρουν με τον παππού τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μερκής και Άντρεα ποζάρουν με τον παππού τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Άντρεα Κυριάκου χώνεται στην αγκαλιά του παππού τους που έκλεισε τα 89 του χρόνια.

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής μοιράστηκαν με τους followers τους στο instagram την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, μια φωτογραφία με τον παππού τους. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Άντρεα χώθηκε στην αγκαλιά του παππού... ο οποίος έσβησε τα 89 του χρόνια, παρέα με την οικογένειά του, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE