ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Υπάρχει ατζέντα και προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα στο δείπνο»

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Υπάρχει ατζέντα και προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα στο δείπνο»

Στο σημερινό δείπνο των δύο ηγετών υπάρχει ατζέντα και προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα που είναι ο διορισμός προσωρινού αντιπροσώπου, δήλωσε από τη Βουλή ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

«Κακώς λέγεται και γράφεται ότι στο σημερινό δείπνο δεν υπάρχει ατζέντα. Υπάρχει ατζέντα, είναι η ατζέντα που έχει θέσει ο κ. Ακιντζί, είναι οι 4 του απαιτήσεις για επανέναρξη του διαλόγου και υπάρχει και προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα, που είναι η πρόσκληση από τους δύο ηγέτες για διορισμό προσωρινού αντιπροσώπου», ανέφερε ο κ. Περδίκης.

Πρόσθεσε ότι η αλήθεια σε σχέση με το δείπνο και το αποτέλεσμα θα είναι αυτός ο προσωρινός αντιπρόσωπος να διαπραγματεύεται με τους δύο ηγέτες επί της βάσης των προτάσεων του κ. Ακιντζί «και της ισχνής και αμφιλεγόμενης πρότασης του κ. Αναστασιάδη για επανέναρξη των συνομιλιών στη βάση του επίσης αμφιλεγόμενου πλαισίου προτάσεων του κ. Γκουτέρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE