ΑΚΙΝΤΖΙ: Πολιτική βούληση και διαμοιρασμός του πλούτου

ΑΚΙΝΤΖΙ: Πολιτική βούληση και διαμοιρασμός του πλούτου

Εάν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορεί να υπάρξει διέξοδος από το σημερινό αδιέξοδο στο Κυπριακό, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Μιλώντας σε δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τις Τέχνες, είπε πως εργάζεται για διαρκή ειρήνη, προσθέτοντας ότι δεν αναμένει μεγάλες προσδοκίες από το δείπνο της Δευτέρας (16/4) ούτε θέλει να παρουσιάσει μια απαισιόδοξη εικόνα για το μέλλον.

Ανέφερε ακόμα ότι και οι δύο κοινότητες υπέφεραν στο παρελθόν και επιθυμεί όπως οι μελλοντικές γενιές ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης και μοιράζονται τον πλούτο του νησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.