ΑΚΙΝΤΖΙ: Πολιτική βούληση και διαμοιρασμός του πλούτου

ΑΚΙΝΤΖΙ: Πολιτική βούληση και διαμοιρασμός του πλούτου

Εάν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορεί να υπάρξει διέξοδος από το σημερινό αδιέξοδο στο Κυπριακό, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Μιλώντας σε δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τις Τέχνες, είπε πως εργάζεται για διαρκή ειρήνη, προσθέτοντας ότι δεν αναμένει μεγάλες προσδοκίες από το δείπνο της Δευτέρας (16/4) ούτε θέλει να παρουσιάσει μια απαισιόδοξη εικόνα για το μέλλον.

Ανέφερε ακόμα ότι και οι δύο κοινότητες υπέφεραν στο παρελθόν και επιθυμεί όπως οι μελλοντικές γενιές ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης και μοιράζονται τον πλούτο του νησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE