Ήγγικεν η ώρα - Στο ίδιο τραπέζι Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ήγγικεν η ώρα - Στο ίδιο τραπέζι Αναστασιάδης και Ακιντζί

Πέρασαν εννέα μήνες από την τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών στο Κραν Μοντάνα, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας (16/4), θα επιχειρήσουν την επανέναρξη των συνομιλιών.

Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί συναντώνται στις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/4), στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, για το πολυαναμενόμενο δείπνο συμφωνήθηκε πως δεν θα υπάρχει εκ των προτέρων συμφωνημένη ατζέντα.

Περισσότερο η συνάντηση φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για απόψεις και παράπονα από τους δύο ηγέτες.

Σκοπός είναι να μπει ένα τέλος στο αδιέξοδο και να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE