ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη χρυσοχοείου μέσω τουαλέτας – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη χρυσοχοείου μέσω τουαλέτας – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Άγνωστοι διαρρήξαν χρυσοχοείο στην Μέσα Γειτονιά καταφέρνοντας είσοδο από το παράθυρο της τουαλέτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:56 τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/4) ήχησε ο συναγερμός σε χρυσοχοείο στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Μέσα Γειτονιά και αμέσως η ιδιωτική εταιρεία που παρέχει ασφάλεια στο υποστατικό ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι εισήλθαν στον κατάστημά από το παράθυρο της τουαλέτας.

Οι δράστες έσπασαν τα γυαλιά δύο βιτρινών και άρπαξαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρις στιγμής αξίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE