ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Τα τραύματα που φέρει ο 30χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Τα τραύματα που φέρει ο 30χρονος

Κατάγματα και εκδορές στο σώμα διαπιστώθηκε ότι υπέστη ο 30χρονος από την Σλοβακία που τραυματίστηκε στις 17:30 (15/04) στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας του St Raphael. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 30χρονος υπέστη κάταγμα σε χέρι και πόδι, ενώ φέρει και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος βρισκόταν σε ιδιωτικό σκάφος και βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. 

Σε κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του σκάφους, που βρισκόταν στη φουσκωτή λέμβο που ήταν συνδεδεμένη με το γιοτ, κτύπησε τον 30χρονο με την προπέλα, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Αμέσως του περιστατικού επιλήφθηκε η λιμενική και στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE