Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο πορτιέρο της Δόξας σε μια μονομαχία που είχε με τον Τόρες μέσα στην περιοχή δέχθηκε το χτύπημα από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του.
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν και ακολούθησαν στο Μακάρειο την στιγμή που τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας της προσφυγικής ομάδας ήταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ με τον Γκρεμσλ να φεύγει τελικά με το ασθενοφόρο.
Ευτυχώς τέλος καλό κι όλα καλά με την περιπέτεια του τερματοφύλακας της Δόξας, αφού λίγη ώρα μετά ανέκτησε τις αισθήσεις του με την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό να φεύγει από τα πρόσωπα των ανθρώπων της προσφυγικής ομάδας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




